PROGRAMS ÖTLETTÁR-MONDÁSOK

Az oldal frissítve:2007-01-18
HASZNÁLT ALKATRÉSZ BIZOMÁNY A LANCIA KLUBNÁL!
(Értéktelen kacatokra mi sem tudunk vevőket, minden mást eladhatunk neked, vagy találhatsz magadnak rég vágyott dolgokat azonnal!)
AUTÓ ADÁS-VÉTEL INFORMÁCIÓCSERE A LANCIA KLUBNÁL!
(Kár hirdetgetned hónapokig, hátha mi tudunk neked partnert, de csakis valós, akciós árakkal keressetek, mert itt ritka a palimadár!)
KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁS FÉL-, HARMAD-, NEGYEDÁRON?! (FELFÜGGESZTVE, MERT SAJNOS ÁTVERÉSNEK BIZONYUL AZ AJÁNLAT A TAPASZTALATAINK ALAPJÁN!)
(Kizárólag a Klub ajánlásával és különleges feltételekkel köthető, csakis ritkán használt, egyedi, tuning, hobbi vagy nosztalgia jellegű, de esetleg fiatalabb 0-25 éves Lancia-ra is!!)

06-20-4985892

Figyelem!


Minden program, ajánlat részben, vagy egészben megváltozhat, ezért semmilyen felelősséget nem vállalok! Én minden programot pénz nélkül szervezek meg, így elsősorban mindenhol csak vendégek vagyunk. Sajnos kevés klubtagra számíthatok rendszeresen, ezt meg is értem, de így tőlem se várjatok más "fizetős" kluboknál megszokott bulikat (vizes póló show, autóégetés, ingyen-autóbontás stb.). Én sok esetben a családi programot is a Lancia ügyekhez szervezem. Nézegessétek ezen oldalt sűrűn, én pedig időben próbálok értesíteni a módosulásokról, ha marad szabad éjszakám... Viva LANCIA!
Tavaly ünnepelte a 100. évfordulót a Lancia cégnév, melyet az autóversenyzőként is méltán ismert Vincenzo Lancia 1906-ban jegyeztetett be hivatalosan. Ezért is fontos, hogy az immárom több, mint 10 éves Klubunk ez évben több alkalommal is népszerűsítse az új és régi Lancia modelleket az érdeklődőknek, mert hiszem, hogy ez a sikeresebb jövőbeli eladások alapfeltétele.

Nézegetsd a biznisz oldalt, hátha találsz valamit!

KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁS FÉL-, NEGYED-, HARMADÁRON?!

A 2006. évben kaptunk először kedvező lehetőséget az Uniqa Biztosító Rt. Befton Bt. (Enzsöl László) képviselőjétől a Klubunk többségében 25 év alatti korú KÜLÖNLEGES, EGYEDI, VAGY ÁTALAKÍTOTT NOSZTALGIA-HOBBIJÁRMŰVEI esetében rendkívül kedvezményes szerződés megkötésére. E kedvezményes szerződés a LANCIA modellek esetében kizárólag e Klub javaslata alapján jön létre. Sajnos nem tisztázódtak megfelelően a részletes feltételek és közbejött a konkurrencia felügyeleti feljelentése is., de talán, mert ez egy induló év volt, csak egy hét állt rendelkezésre November 30.-ig az előző KGF biztosítások felmondására. A kedvezményes biztosítás megkötése azonban (kapacitástól függően) December végéig lehetséges volt.
Mostanra már a tapasztalataink is megvannak, nem biztonságos egyenlőre a feltételrendszerük, a már aláírt ajánlatukat utólag, váratlanúl szigorították, így többeknek, köztük nekem sincs jelenleg érvényes kötelezőjük, így más biztosítók hasonló feltételeinél is megrázóbb élményt nyújtott számunkra az idei "biztosítóváltás"!
Az egészet átverésnek érezzük rengeteg utánajárás, pénzveszteség és munkánk ellenére, mert úgy néz ki, hogy egy nem is létező biztosítási módozatot ajánlottak meg sok más márkaklubbal együtt számunkra is.

Talán megpróbálnak majd a saját érdekükben kiengesztelni bennünket is a többi Klubbal együtt...


- Az aktív klubtagok a klubtagságit évente érvényesítsék és tartsák maguknál.
- Ha van értékes eladó Lancia alkatrészed (nem kacatok), itt a Klubnál bizományba lerakhatod, mindenre lehet kereslet!
- Hétvégi és ünnepnapi gyorsszervíz (futómű, fék, motor, elektromos, kasznis) segítőszolgálatot indítunk, baráti alapon

MINDEN FENTI INFORMÁCIÓ MEGVÁLTOZHAT! EGYMÁST IS ÉRTESÍTSÉTEK ÉS ÉRDEKLŐDJETEK TELEFONON AZ AKTUALITÁSOKRÓL. A BIZTOSÍTÓ ELVÁRÁSAINAK MEG KELL FELELNÜNK ÉS A DÖNTÉSEIKET ELFOGADJUK!

 

KLUBPROGRAMOK

Üdvözletem kedves Klubtársak!

Sokat babrálok a weblapunk frissítésén, de örülnék, ha jelentkezne valaki aki lelkes és sok szabadidővel rendelkezik, vagyis tudna nekem folyamatosan, önzetlenűl segíteni a naprakészebb szerkesztésben.
Ú j érdeklődőkkel már csak személyesen véglegesítem a klubtagságot! Ez egy általam alapított Baráti Társaság, a klubtagság feltétele, hogy legyen önköltségi áron (ha tud valaki olcsóbb megoldást, persze annyiért, vagy ingyen lesz) klubemblémás pólód, -zászlód, –matricád, amit megvehetsz a gyártóknál (min.20-50 db), vagy nekem utólag kifizeted postai utánvéttel, illetve személyesen átvehetsz. És persze csináltattam Lancia baseballsapkát, felvarrható emblémát.
Csakis adás-vétel, vagy más remélt anyagi előny miatt ne keressen senki, mert erre nem szánok időt, a klub nem is erről szól. Természetesen várok minden ingyenes, vagy nagyon előnyös felajánlást, alkalmi lehetőséget a klubtagok számára és kizárólag megvalósítható teljesen átgondolt programokat!

2007. valamikor
Tököli Repülőtér (bejárat Halásztelek felől)

Élményfesztivál, gyorsulási verseny, gyermekprogramok, buli és afterparty 9.00-24.00 óráig
Idén szerintem nagyon OK buli volt! Köszönjük "Szakáll"!
Remélem 2007-ben is sikerül megrendezniük, mindenképpen ott leszünk...
A rendezvényekről esetleges további részletek a www.rgv.fw.hu weblapon találhatók.


2007. július hó (Péntek du. – Szombat - Vasárnap de.)
Agárd Park Kemping (Velencei-tópart)
I. TUTTO ITALIANO olasz autók találkozója

MEGVOLT! Hát, ha mi nem lettünk volna ott unalmas lett volna... az erősítőim pedig megáztak. 11 db Lancia jött el és egy most elkészült 1962-es Flavia első útja is ide vezetett! A helyszín jó, még egy szlalomos-gyorsulásis bulit is csinálhatnánk.
Szerintem van olyan a kapcsolatom a Skoda Krisztánnal, hogy 2007-ben ez lehet az egyik alaprendezvényünk, csak jobbá kellene tenni. De mi legalább nem kértünk pénzt a részvételért!

 

2006. szeptember hó 3-9-n. (Vasárnap-Szombat) TERVEZET!
Olaszország Torino (Turin) és környéke
A LANCIA márka hivatalos 100 éves gyári találkozójának megtekintése

MEGVOLT! Sajnos nem tudtunk menni, nagy a bánatom e miatt!
Ahogy gondoltam ez egy igen drága, igaz jó buli volt, jelentős kiadásokkal járó és igen "zárt" jellegű találkozó volt. Nem igazán várták a szegény kelet-európaiakat! Csak néhány száz Lancia volt és majd a fele Angliából.


2007. október hó (Csak 2 évenként, ígyhát idén lesz!)
Budapest HUNGEXPO nemzetközi vásárközpont
Autószalon és kiállítás

2007-ben biztosan lesz lehetőségünk, mindenképpen szeretnék kiállítani egy-két kizárólag egydi, szép állapotú LANCIA-t. Aki szeretné ez időben e nemes cél érdekében védett környezetben, napokig nélkülözni az autóját kérem jelezze. Az autókon természetesen minden reklám megengedett!

 

2007. valamikor TERVEZET!
Olaszország Treviso-Padova-Venice háromszög
A Delta Club Italia hivatalos nyári találkozója

Egyebeket a www.deltaclubitalia.it oldalon megtaláltok.

MINDEN FENTI PROGRAM MEGVÁLTOZHAT, ESETLEG ELMARADHAT! EGYMÁST IS ÉRTESÍTSÉTEK ÉS ÉRDEKLŐDJETEK TELEFONON. ENGEM NE SZIDJATOK. A RENDEZŐK ELVÁRÁSAINAK MEG KELL FELELNÜNK ÉS A DÖNTÉSEIKET ELFOGADJUK.

 

Vissza a lap elejére

ÖTLETTÁR ÉS MONDÁSOK

Aki akarja és amivel csak akarja kiegészítjük ezen oldal tartalmát!

Szakmai Jó tanács az egyik Bosch szervízből: „A Bosch dízel adagolót, ha az ügyfél mindenáron akarja beállítjuk dízel-stroboszkóppal, majd ahogy azt kell gyorsan visszaállítjuk a gyárilag ajánlott 1 mm-es holtponti értékre mikrométerrel. Mert ez így van kitalálva!”

Szintén innen: „Ha nincs 300 ekm a nem babrált Bosch adagolóban, akkor a hibát valahol máshol keresd!”

A Delta-Prisma hátsó dobfékes rendszer (és még jónéhány olasz modell) majdnem teljesen Kis-Polski tipus. Jó a dob, a fékbetétek stb. cserére! Így olcsóbb a beszerzés Polski boltban, vagy a Gyáli-piacon vasárnaponként.

Szükségmegoldásként polírozásra egész jól használható a kerek dobozos Ultra-Derm kézmosó-paszta kevés vízzel, vagy a CIF súroló majdnem szárazon.

A HF Turbo 1.6 és a Turbo DS hátsó kipufogódob egy és ugyanaz.

A Delta-Prisma kaszni első szélvédő alsó részén (és a hátsó üvegnél is), a gumi alatt található két kis műanyag csövecske gyárilag, melyet mielőbb távolíts el, ha még nem rozsdás itt a keret.

A Delta-Prisma dízel, ha „eszi” az első gumikat a belső és mindkét oldalon akkor nem csak a szilentek, hanem az első rugók is cserére szorulnak, méghozzá sokkal erőssebre, pl. integrale-ra.

Ha az elektromos ablak motorja egyáltalán nem indul kiszerelve sem, akkor a motor kefetartón lehet, hogy van egy biztonsági érintkező (műa.tokban), mely lehet, hogy megadta magát (pl. GATE tipus). Zárd rövidre, így működik, de ne hajszold, hogy leégjen.

Az olaj-szintjelző kis érzékelő pálcája a Lanciákban szabadalom, párologtatás elvén múködik és semmilyen trükkös dologgal nem lehet helyettesíteni, úgy, hogy működjön is helyesen.

A benzines, gyújtásos Lanciakat valóban veszélyes motormosásra vinni sűrített levegő hiányában.

A hűtővíz nem fogyhat. A legnagyobb melegben is legfeljebb negyed-fél évente kell néhány decit utántölteni, különben, vagy szivárognak a csövek, vagy „iszogatja” már a hengerfejnél a motor a vizet.

Duma

„A német autók azért élnek tovább, mert az egyébként lehetséges kivehető motorteljesítménynek csak a 60%-ra tervezik és gyártják, az üléseket pedig olyan kemény anyaggal bélelik, hogy lehetetlen legyen kiülni őket.”

Vissza a lap elejére


Copyright © ® from 1995-2006 - This is a privat, independent, informal LANCIA site.
Directed by KoLa / Webdesign by ...
Web administration and location by Ákos Égő (Totalcar)
Many Thanks for TOTALCAR